0
Oferte
+373 22 471 064 +373 671 81 004 Lu-Vi 09:00 - 17:00
Sb,Du - Închis
Încălzire apă

Temperatura apei este unul din cei mai importanți factori care vă fac să vă simițiți bine în piscină. Temperatura optimală și confortabilă pentru scăldat este de 26 – 28 de grade. De aceea, alegând locul în care să amplasați piscina, mereu alegeți partea cu cel mai mult soare pe parcursul zilei, ferită de curent și desigur prevedeți o acoperire pentru piscină, ca să evitați pierderi termice considerabile pe timp de noapte.

Dar totuși datorită specificului zonei climaterice în care se află Moldova, sezonul de scăldare, mai ales pentru piscinele la exerior se reduce până la 2-3 luni pe an. De aceea tot mai mulți posesori de piscină optează pentru încălzirea apei în piscină din diferite surse.

Noi va propunem următoarele metode pentru încălzirea apei din piscină:

Pompele de caldură pentru piscină

Foarte populare în Moldova au devenit la ziua de azi pompele de căldură, întru cât cantitatea de energia electrică utilizată este mult mai mică decât în cazul unui încălzitor electric iar eficiența este practic aceeași sau chiar mai mare. Pompa de caldură este un dispozitiv instalat la exterior care încălzește apa din piscină folosind căldura aerului atmosferic. Aceasta aduce o serie de avantaje proprietarilor de piscine:

  • În primul rând prelungește sezonul de scăldare, aticipând începutul primăvara și facându-l să dureze mai mult toamna.
  • Dacă piscina este dotată de o acoperire izotermică, atunci eficiența va fi și mai mare, deoarece se vor minimiza pierderile de căldură.
  • Are un consum redus de energie electrică și nu este zgomotoasă atunci când lucrează.

Opal-Succes vă propune următoarele modele de pompe:

INVERTER PLUS – o pompă extrem de eficientă (cu 50% mai eficientă decât majoritatea pompelor de pe piață) pentru piscine mici și medii cu volum de până la 170 m3.

PIONEER PLUS A – pompă ecologică pentru piscinele mari cu volum până la 260 m3.

PIONEER PLUS B -  pompă silențioasă și eficientă pentru piscine cu volum până la 100 m3.

Schimbător de caldură electric

Schimbătorul de căldură electric pentru piscină este ideal pentru cei ce nu folosesc piscina atât de intes și își doresc să o încălzească în timp relativ scurt. Încălzitoarele electrice, nu au costuri mari dar au consum destul de ridicat de energie electrică, de la 5 la 30kw.

Schimbătorul apă-apă

Acesta se instalează după filtru și de obicei realizează schimbul de căldură dintre apa din piscină și apa provenientă de la o sursă de caldură: cazan pe gaz, sau combustibil solid, colectoare solare, pompă de căldură, etc. Opal-Succes vă propune schimbătoare de căldură de diferite capacități, începând de la 40kw. Schimbătoarele de căldură sunt realizate din materiale rezistente astfel încât să lucreze timp îndelungat la piscina dvs.

Colectoarele Solare cu tuburi vidate

Colectoarele Solare sunt cea mai ecologică metoda de a încălzi piscina în plus profitați la maxim de soarele de afară. Unicul lucru de care aveți nevoie este spațiul pentru a le instala astfel încât eficiența lor să fie maximă. Un alt elemnet important este dimensionarea corectă a capacității sistemului de colectoare solare astfel încât să obțineți rezultatul dorit.

Specialiștii companiei Opal-Succes vă vor ajuta să faceți o alegere corectă pentru a avea drept rezultat apă caldă în piscină și să profitați la maxim de sezonul de scăldare.

 

 

 

 

 

 

Toată1 informația publicată pe site-ul www.piscina.md, inclusiv prețurile produselor, poartă caracter informațional și nici într-un caz nu este o ofertă publică, definită de dispozițiile articolelor 681 și 805 ale Codului civil al R.M. Nr. 1107 din 06.06.2002. Pentru mai multe informații cu privire la stocuri și costul produselor și serviciilor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 079940631. Parametrii și componența produsului pot fi modificate de producător fără preîntâmpinare.

Sfaturi Utile

PISCINA CU SKIMMER SAU LUCIU DE APĂ, CE SĂ ALEG?

Piscină cu skimmer sau cu luciu de apă? Această întrebare i-a luat prin surprindere pe mulți pasionați de piscine atunci când se gândesc să construiască o piscină în grădina lor. De fapt, care este cea mai bună soluție în acest caz? Care sunt diferențele, avantajele și dezavantajele acestor două metode de recirculare a apei în piscină?

Finisarea piscinei din beton. Ce material alegem?

Placarea piscinei nu este doar aspect exterior, ci și strat protector. Prin urmare, trebuie să îl selectați cu atenție, după ce ați studiat toate avantajele și dezavantajele. Cel mai bine este să optați pentru un material sigur, durabil și ușor de întreținut. Pe piața Republicii Moldova, veți găsi 3 tipuri de finisare pentru placarea piscinei de beton: folie din PVC, mozaic de sticlă și mozaic ceramic.

Construiți-vă o piscină și atingeți 10 scopuri care vi le-ați propus

Lumea de azi este într-o continuă dezvoltare din ce în ce mai accelerată. În fiecare zi ne punem noi obiective și ne străduim să le atingem. Și dacă mai devreme realizarea obiectivelor era legata de carieră, astăzi lumea se schimbă și prioritățile oamenilor se îndreaptă către alte valori. Vă asigurăm că piscina proprie din curte va ajuta la atingerea a cel puțin 10 scopuri. Să numărăm!

Toate articolele și sfaturi